Metro en Westerpost plaatsen artikel over Boterbloem en PvdA Osdorp

Tijdens het onderhoud dat Actiecomité Red de Boterbloem vorige week maandag had met Edward Vos van de PvdA heeft deze politicus ECHT gezegd dat Trijntje haar biologische grond maar in vrachtwagens moest laden. En hij heeft ECHT gezegd dat hij drie jaar geleden tegen Trijntje zei: Moven!

Het actiecomité stelt er een grote eer in, de strijd tot behoud van De Boterbloem fair te voeren, en alleen feiten als munitie te gebruiken. Wij zullen ons nooit verlagen tot leugens of verdachtmakingen.

Als journalisten ons vragen hoe het zit, dan herhalen wij alleen wat wij zelf hebben horen zeggen. We hebben het alledrie gehoord. En daarom nemen we onze woorden niet terug.

Vandaag plaatsten Metro en Westerpost artikelen over De Boterbloem en over het onderhoud dat het actiecomité met Edward Vos had. En over Heertjes reactie daarop.

Zoals de Dalai Lama al zei: De waarheid is in onze strijd het enige wapen.

En daarom strijden wij door, net zolang tot het voortbestaan van De Boterbloem veilig is gesteld. Met open vizier, en met respect voor onze tegenstanders. Wij hebben het niet nodig ons tot leugens te verlagen.

metro boterbloem

Picture 6

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s