Nog een – verontwaardigde – reactie op nujij.nl

Zie de discussie n.a.v. het filmpje “Boze zorgboerin neemt 13.000 handtekeningen terug van Marijke Vos” op nujij.nl:

‘Goed dat er zo voor gevochten wordt. In en in triest dat men zoiets verloren wil laten gaan. Ik heb ook de reportage erover op tv gezien en wat ze nu willen is gewoonweg niet te bevatten. Ten eerste is dit unieke bedrijf niet te verplaatsen en er is zelfs geen noodzaak voor. Het bedrijf levert unieke producten af en is ook verantwoordelijk voor zeer goede zorg. Dus dan kan een raad nog zoveel besluiten maken. Dit kan je toch als verantwoord bestuurder met gezond verstand niet verloren laten gaan of ben ik nu gek? Dit begint echt tekenend te worden voor bestuurlijk Nederland. En men kan dan maar niet begrijpen dat de mensen er het geloof in verloren hebben? In deze zaak heeft ook GroenLinks helaas laten zien dat het geen verantwoord bestuur kan tentoonstellen. Ook ik heb de petitie ondertekend en wens Iedereen veel sterkte bij het Gevecht tegen de Dwaasheid van onze bestuurders.’

2 gedachten over “Nog een – verontwaardigde – reactie op nujij.nl”

 1. Beste Trijntje e.a.

  Volgens mij is kun je het vernietigen van de eco boerderij alleen tegen houden door de machthebbers macht te laten voelen.
  Laat je niet inpakken door asfalt groen links. Nu de stadswijken, Geuzenveld Slotermeer, Slotervaart Overtoomse Veld en Osdorp (weer) worden samengevoegd, is er een machtsvacuum voor een groene lokale partij, die krachtig stelling kan nemen tegen de verstening van heel landelijk west. Moeten we dat niet (weer)eens proberen?

  Jan Hendrik Bennik

  1. Beste Jan Hendrik,

   Er is al een goede lokale partij in Geuzenveld. Dat weet ik omdat hier een dame was van die partij, Truus geheten, die zeer intelligent en betrokken is.
   Als ik haar weer zie, zal ik de adresgegevens eens vragen.
   Als er al een goede partij is, scheelt dat weer werk.
   Vriendelijke groeten,
   Trijntje Hoogendam.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s