Reacties op ons filmpje op YouTube

Op ons filmpje op YouTube “Boze zorgboerin neemt 13.000 handtekeningen terug van Marijke Vos” kwamen de volgende leuke reacties:

gerrit667 (1 dag geleden)

Hou vol! Voer actie, geef hier waar mogelijk meer ruchtbaarheid aan. Als er al talloze bedrijventerreinen verworden tot spooksteden, waarom zou dan een zinvolle instelling moeten wijken voor projectontwikkelaars? Verder zou Hout00gje wel eens een goed punt kunnen hebben. Alle succes toegewenst..

hout00gje (1 dag geleden)

Als er persé een bedrijventerrein op die plek moet komen, kunnen jullie er dan niet voor zorgen dat De Boterbloem officieel een bedrijf wordt/is? Het lijkt me dan absurd een bedrijf te verwijderen omdat er een bedrijventerrein op die plek moet komen toch?

ErKa132 (2 dagen geleden)  Heb de indruk dat Vos er niet helemaal bij was, toen zij zelf voorstelde, “dan maar ’n handtekeningenactie te beginnen”. Denk maat aan de druk waar ze op ’t ogenblik aan blootstaat ivm de nu afgeblazen voorstellen van GL tot, kortweg, het schoonmaken van Amsterdam. (afval, oude auto’s, vrachtverkeer, vrachttrams, etc.. Het “Olie-Dom” regeert nog steeds…

closecloseclose (2 dagen geleden) De handtekeningenactie als ultieme zoethouder…

Keorb9 (2 dagen geleden)  Foei Marijke!! Jammer dat je je niet hard voor de goede zaak maakt. Geen voorbeeld voor je partij!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s