Twee boze berichten over plannen bedrijventerrein Lutkemeer op Buurtlink.nl

Op Buurtlink.nl verscheen een bericht over onze handtekeningenactie. Hierop verschenen vandaag de volgende reacties:

“Als je de bedrijvigheid die nu in onze laatst overgebleven oorspronkelijke polders stil legt, en het beton als dreigende oorlogs-bunkers ervoor in de plaats legt, dan is het oorlog..een bunker /”bedrijf” krijg je nauwelijks meer weg..(ze worden misschien ooit ingenomen door drug-gebruikers en andere praktijken die het dag-licht niet kunnen verdragen..)
gelukkig kunnen we nu nog voor openheid kiezen,de waarheid houdt van licht-lucht.
Ook de paarden, koeien, planten (voedsel van goede en eerlijke kwaliteit en kinderen, en.. Alle mensen!!
M.heeft het te druk, maar er zijn nog mensen met zin in onze oorspronkelijke, positieve ideeën, ten toon gespreid in onze laatste amsterdamse groene akkers en weiden.de historie kun je echt niet verplaatsen!don’t destroy ,conserve your beautiness..
Dit heet investeren voor/in de toekomst!
23 jun 2009
wh”
“Kan mij nog uitstekend herinneren, dat men van ellende niet wist hoe de fase 1 uberhaupt aan de man te brengen. zelfs de RABObank belegde vergaderingen in de hoop uit de burgerij ideeen te krijgen wat ermee te doen.
Hierbij was opvallend dat eigenlijk alleen interesse bestond voor bedrijven. Oplossingen als sportvoorzieningen en golfbanen, natuur etc waren niet welkom.
Nu heeft men waarschijnlijk door veel voordelen te geven aan projectontwikkelaars toch het een en ander voor elkaar gekregen.
Wat hebben we nu? Een aantal loodsen, waarin als we straks pech hebben het vliegtuig van Turkish Airlines wordt opgeslagen, waar ze in Hoofddorp vanaf moeten omdat het teveel stank en risico’s voor de omgeving met zich brengt.Ze hadden een paar weken uitstel in Hoofddorp voor het verwijderen en toevallig zijn de loodsen hier bijna klaar. How convenient!
Hulde aan dit fantastisch beleid.
30 Jaar wanbeheer van het Stadsdeel Osdorp krijgt gelukkig zijn vervolg.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s